CAREL podczas Euroshop 2020 zaprezentuje stoisko pełne innowacyjnych propozycji: systemów, które są kompatybilne z naturalnymi czynnikami chłodniczymi o niskim GWP, rozwiązania o wysokiej wydajności energetycznej, usługi cyfrowymi do monitorowania systemu oraz rozwiązania kontrolne dla branży gastronomicznej.

We wszystkich segmentach rynku głównymi wyzwaniami są dążenie do oszczędzania energii, oczekiwania dotyczące interakcji człowiek-maszyna, potrzeba zwiększenia użyteczności i łączności w chmurze. „W CAREL staraliśmy się odpowiedzieć na wszystkie te wymagania, przedstawiając nową ofertę” - skomentował Alessandro Greggio, dyrektor sprzedaży i marketingu Grupy CAREL. „W Euroshop po raz pierwszy zaprezentujemy zupełnie nowe propozycje usług gastronomicznych, będące wynikiem wielu lat badań i rozwoju."

By sprostać tym wyzwaniom, fundamentalne znaczenie mają inteligentne systemy: poprzez przetwarzanie danych zebranych z systemów można teraz natychmiast zidentyfikować najbardziej skuteczne działania usprawniające, tak, by zoptymalizować zarządzanie systemem.

Podczas Euroshop CAREL zaprezentuje również najnowsze zmiany w swoich platformach cyfrowych, będące wynikiem synergii między różnymi umiejętnościami technologicznymi i aplikacyjnymi.